Senaste inläggen

Av sanna - 25 mars 2010 16:16

Är det mörkret därute som skrämmer. Är jag trygg bakom väggarna här? Vill inte släppa in den kalla tomma tvära världen utanför. Jag vet att jag sluter igen och det känns som det är mig dom vill åt. Jag letar efter rispor i ytan , en spricka ett hål en skarv...det måste komma nåt gott ur allt som händer.

När den blodröda himlen brinner så är natten på väg igen....är det mörkret därute som skrämmer....  

ANNONS
Av sanna - 25 mars 2010 07:27

God morgon livet....ännu en dag ska få en historia. Undrar just om man ibland tar för långa kliv eller för sneda steg. Tro ...om inte jag gör det vem ska göra det åt mig. Vet egentligen vad och vart jag vill men ibland tappar jag distansen och riktningen.  Finns ju så många möjligheter längs vägen jag går på...och jag hoppas jag stannar på det rätta stället ...eller dom rätta...kan ju vara fler...


ANNONS
Av sanna - 24 mars 2010 16:50

Även fast loppet varit långt nu , och terrängen är svår. Allting kommer växelvis , man sätter in och tar ut. Jag tror det rör sig om en obalans här i dom stegen jag tar....Jag har bara mig att skylla på och lita på för stegen jag tar.

Av sanna - 24 mars 2010 13:44

I wish I had a guide...I wish I had an answer...

Av sanna - 24 mars 2010 07:51

En trött grå onsdagmorgon...tvättmaskinerna snurrar fulla med tvätt. Tur dom sköter sig själva...Väntar på Teliateknikern som ska hjälpa mig koppla ;) så allt ska funka igen , hoppas jag i alla fall. Gillar när det funkar.

Ja visst händer det saker som man inte riktigt väntat sig.Reaktioner som man inte heller väntat sig. Hur mår vi alla egentligen??!! ....

Om jag alltid vänder om när nånting är svårt, om jag alltid flyr min väg.När ska jag då förstå?....Jag kan aldrig fly mig själv...jag måste leva här.

Av sanna - 23 mars 2010 07:57

   Och det snöar...det snöööööar. Undrar just hur många flingor det befinner sig i luften just nu ;) Inget att hetsa upp sig för kanske för såhär är det jue varje år vid den här tiden. Ska vänta in dottern som jag tror tagit sovmorgon :/ sen ska jag ta mig en tur ner till maskinerna och bandet på gymmet. Kroppen behöver den behandlingen för att hålla sig lite i skinnet .


Absolut målning blir det sen.Har fått en släng av inspiration och då är det bäst att passa på.

Av sanna - 22 mars 2010 20:02

Ikväll får Nordman göra mig sällskap...med sin text och musik får jag låta tankarna virvla runt...några val som ska göras ...ensam med tankarna...musiken...

Av sanna - 22 mars 2010 17:21

Tjenixen på en måndag....


Vilken måndag sen...täcket och kudden hade varit ett klart bättre alternativ. Vägen är krokig och guppig så låt inte en sån här dag förstöra nåt...fniss.

Jag har i alla fall lekt Telia tekniker idag men efter mitt jobb så blir det ingen fortsatt anställning. Ojojoj !  Men nu fungerar iaf tv och telefonen och även internet med hjälp av kabel som egentligen inte behövs :0X   Får hålla mig till färg och pensel istället. Har en del projekt på gång där som är riktigt spännande...


Just nu är tankarna ute på annat äventyr...Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svandun med Blogkeen
Följ svandun med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se